Vinoferm Primferm 500 gr drojdie pentru vin, Essedielle

92.70 lei

Compare

Description

{"code":"7738df11f","last_sync_date":1744512964,"ID":26658}

Primferm – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru rezultatele organoleptice, avand capabilitatea să efectueze o fermentație completă a musturilor cu un conținut ridicat de zahăr si de a spori caracteristicile aromatice ale vinurilor. Este indicata pentru vinurile destinate invechirii si este recomandata pentru toate soiurile de vinuri rosii valoroase destinate invechirii. Doza: 20 – 25 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: – adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; – asteptati 15 minute, amestecati energic; – asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; – adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Produs in Italia. Greutate neta: 500 g. A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vinoferm Primferm 500 gr drojdie pentru vin, Essedielle”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *